Hírek

Szabad okosan finanszírozni a leasing

Szabad okosan finanszírozni – a leasing

A nagyobb fejlesztések, a raktárrobotizáció stabil finanszírozása megoldható banki hitellel, pályázati pénzzel, állami támogatással és leasing lehetőséggel is.

új kolléga

Mester Sándor az Advanced Roboticshoz igazolt

Az új esztendőt új pozícióban kezdi Mester Sándor, aki a magyarországi informatikai szakma közismert személyisége, és aki elemzéseivel, informatikai konferenciák, rendezvények moderátoraként és az utóbbi négy évben szakmai podcastjaival szolgált rá az informatikai szakmai közösség figyelmére és elismerésére.

exotec fulfillment cikk

Az Exotec megoldása elhozza a fulfillment jövőjét

A hagyományos fulfillment olyan csúcsidőszakokban, mint amilyen a karácsony, nem képes kezelni az igények hirtelen megnövekedését, aminek egyik fő oka az, hogy a folyamatok automatizációja nem megfelelő szintű. Az Advenced Robotics partnere, az Exotec megoldása hozza el a fulfillment jövőjét.

biztonságos munkavégzés robot kollégával

A biztonságos munkavégzés megteremtése – robotokkal

Egyre inkább népszerűek az ipari robotok, hiszen képesek olyan veszélyes, nehéz és ismétlődő feladatok elvégzésére, amelyek az emberek számára unalmasnak, monotonok vagy épp kockázatosak. Mindemellett pedig segítenek megoldani egy igencsak jelentős problémát, mégpedig a munkaerőhiányt.