Advanced robotics

Iparágak

Robotizált folyamatirányítás valamennyi iparág számára

Ruhaipar

A nagy mennyiségű megrendelés és a csúcsidőszakok ingadozása nagy kihívást jelent a ruházati vállalatoknak a komissiózás hatékonysága és pontossága szempontjából. E kihívásoknak való megfeleléshez a vállalatoknak rugalmasabb, intelligensebb és hatékonyabb rendszerre van szükségük, amely gyors áruforgalmat tud biztosítani, és javítja az ellátási lánc reagálóképességét, miközben csökkenti a készletek túlterheltségének kockázatát. Robotintegrátorként, nemzetközi gyártókkal együttműködve a teljes folyamatot lefedő, rugalmas logisztikai megoldásokat kínálunk az online és offline működő ruházati márkáknak és forgalmazóknak.

E-kereskedelem

Intelligens megoldások a csúcsidőszakok könnyed kezelésére. A gyorsan növekvő e-kereskedelmi iparágban a hagyományos manuális raktárüzemeltetés nem képes megfelelni a hatékonyságra, a pontosságra és a megtérülésre épülő piaci elvárásoknak. A fogyasztók növekvő elvárásainak megfelelve elengedhetetlen a rendelések gyorsabb teljesítése, a termékek széles választékának biztosítása, a megnövekedett rendelési mennyiség és a nagyobb visszaküldésszám. Megbízható és hatékony automatizált megoldásokat kínálunk páratlan teljesítménnyel kiegészítve, amelyek már számos nagy volumenű e-kereskedelmi értékesítési akció során bizonyítottak. 

Kiskereskedelem

A szektor számos kihívással néz szembe, beleértve a növekvő raktári logisztikai költségeket, a munkaerőhiányt és a fogyasztói kereslet ingadozását, a hagyományos logisztikát használó vállalkozások pedig nem tudnak megfelelni az elvárásoknak. A változó piaci környezethez jobban alkalmazkodó rugalmas ellátási láncok kialakítása szükséges. Innovatív, integrált megoldást kínálunk a termékek és az egyedi üzleti modellek alapján, amely javítja a hatékonyságot és a tárolási kapacitást, ezáltal növeli az ügyfelek versenyelőnyét. Az automata raktárrendszerekkel az ágazat optimalizálhatja logisztikai tevékenységét, és nagyobb hatékonyságot érhet el a dinamikus piaci környezetben. 

3PL

A vállalkozások folyamatos növekedésével a 3PL vállalatok iránti kereslet is növekszik. Az alacsony raktári tárolási kapacitás és a humán munkaerő hiánya azonban a fejlődés fő akadályává vált. Ezekre a kihívásokra az automatizálás választ kínál. A raktári tárolási sűrűség javításával, az emberi munkaerőtől való függés csökkentésével, és a hatékonyság növelésével az innovatív raktárautomatizálás megoldás a működésük optimalizálására törekvő vállalatoknak. Vezető iparági megoldásokat kínálunk minden egyes logisztikai folyamathoz, hogy a szolgáltatók magas színvonalon és hatékonyan tudják teljesíteni ügyfeleik megrendeléseit, ezzel elősegítve a gyorsabb üzleti növekedést. 

Gyógyszeripar

A gyógyszerellátási lánc egyre nagyobb igényekkel néz szembe a finom irányítást, rugalmasságot és hatékonyságot igénylő, gyorsan változó külső környezet miatt. Megnövekedett a termékváltozatok, és a kis tételszámú rendelések száma, ami kihívást jelent a raktárüzemeltetőnek, hogy pontosan és gyorsan teljesítsék a rendeléseket, miközben betartják a szigorú előírásokat. Robotintegrátorként világszínvonalú együtt dolgozva segítjük a vállalatokat, hogy alkalmazkodjanak az iparág egyre növekvő hatékonysági követelményeihez, és kezeljék a munkaerő-költségből fakadó kihívásokat. Komplett folyamatautomatizálási megoldásokat kínálunk a gyógyszerlogisztika számára, hogy segítsék a gyógyszeripari vállalatokat a nagy pontosság és a gyors rendeléskezelési műveletekben.

Manufacturing

Lorem Ipsum best not make any more threats to your website. It will be met with fire and fury like the world has never seen. Lorem Ipsum is FAKE TEXT! We have so many things that we have to do better… and certainly ipsum is one of them.You have so many different things placeholder text has to be able to do, and I don’t believe Lorem Ipsum has the stamina.My text is long and beautiful, as, it has been well documented, are various other parts of my website. My placeholder text, I think, is going to end up being very good with women. You have so many different things placeholder text has to be able to do, and I don’t believe Lorem Ipsum has the stamina.

Autóipar

A jelenlegi autóipari gyártósor nem elég rugalmas ahhoz, hogy alkalmazkodjon a gyors piaci változásokhoz. A hagyományos anyagmozgató rendszer munkaigényes, az emberi és gépi vegyes működtetés potenciális kockázatokat rejt magában. A rendelésvezérelt termelés diverzifikációja és a növekvő munkaerőköltségek jelentős kihívások elé állítják a raktározási logisztika hagyományos megoldásait. Az automatikus folyamatkezelés nagy előrelépés a hatékonyság, a költségek és a rugalmasság terén. Korszerű robotmegoldásokat kínálunk az intelligens és rugalmas gyártási és logisztikai rendszer kiépítéséhez az autóipari és autóalkatrész-gyártó vállalkozások számára.