Logisztika 4.0 – Ismerd meg a jövő raktárát

Ingyenes webinár a logisztikai automatizáció világáról

A logisztikai automatizációs technológiák alkalmazását a gyorsabb rendelésteljesítés, a jobb készletkezelés és a hatékonyság növelésének igénye vezérli. És ma már egyre többen fordulnak a logisztika 4.0 irányába. A Market.us szerint a globális raktárrobotikai piac értéke 2022-ben 5,5 milliárd USD volt, és a becslések szerint 2032-ben eléri a 19,2 milliárd USD-t, ami 13,3%-os CAGR növekedést jelent ebben a 10 éves időszakban. Az olyan technológiák, mint az automatizált irányított járművek (AGV-k), az anyagmozgató robotok (G2P, robot targonca, T2P) és az automatizált tároló- és visszakereső rendszerek (AS/RS), egyre keresettebb cikkek.

De pontosan mit is értünk a logisztika 4.0 alatt? Hogyan épül fel a jövő raktára, és hogyan kap helyet benne a humán munkaerő? A legégetőbb kérdésekre térünk ki webinárunkban, amelyben eláruljuk azt is, mit nyerhet az, aki hamar megteszi az automatizáció felé vezető első lépést.

A form kitöltésével kérd ingyenes webinárunkat, amelyet azonnal meg is tekinthetsz!

Németh Attila
Vezérigazgató Advanced Robotics

Kautzky Armand
Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Kérd ingyenesen megtekinthető webinárunkat pár kattintással, formunk kitöltésével.

Attila Nemeth
Vezérigazgató Advanced Robotics

Kautzky Armand
Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Kapcsolódó cikkek

óbudai raktárrobotika

Raktárrobotika előadásunk az Óbudai Egyetemen

A raktárrobotika világának rejtelmeibe vezettük be az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karának Mechatronikai és Járműtechnikai Intézetében működő Fuzzy Rendszerek Tudományos Műhely tanulóit.