Logisztika 4.0 – Ismerd meg a jövő raktárát

Webinár a logisztikai automatizáció világáról

A logisztikai automatizációs technológiák alkalmazását a gyorsabb rendelésteljesítés, a jobb készletkezelés és a hatékonyság növelésének igénye vezérli. És ma már egyre többen fordulnak a logisztika 4.0 irányába. A Market.us szerint a globális raktárrobotikai piac értéke 2022-ben 5,5 milliárd USD volt, és a becslések szerint 2032-ben eléri a 19,2 milliárd USD-t, ami 13,3%-os CAGR növekedést jelent ebben a 10 éves időszakban. Az olyan technológiák, mint az automatizált irányított járművek (AGV-k), az anyagmozgató robotok (G2P, robot targonca, T2P) és az automatizált tároló- és visszakereső rendszerek (AS/RS), egyre keresettebb cikkek.

De pontosan mit is értünk a logisztika 4.0 alatt? Hogyan épül fel a jövő raktára, és hogyan kap helyet benne a humán munkaerő? A legégetőbb kérdésekre térünk ki webinárunkban, amelyben eláruljuk azt is, mit nyerhet az, aki hamar megteszi az automatizáció felé vezető első lépést.

A form kitöltésével igényeld webinárunkat, amelyet azonnal meg is tekinthetsz!

Németh Attila
Vezérigazgató Advanced Robotics

Kautzky Armand
Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Igényled webinárunkat pár kattintással, formunk kitöltésével.

Attila Nemeth
Vezérigazgató Advanced Robotics

Kautzky Armand
Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Kapcsolódó cikkek

biztonságos munkavégzés robot kollégával

A biztonságos munkavégzés megteremtése – robotokkal

Egyre inkább népszerűek az ipari robotok, hiszen képesek olyan veszélyes, nehéz és ismétlődő feladatok elvégzésére, amelyek az emberek számára unalmasnak, monotonok vagy épp kockázatosak. Mindemellett pedig segítenek megoldani egy igencsak jelentős problémát, mégpedig a munkaerőhiányt.