Logisztika 4.0 – Ismerd meg a jövő raktárát

Webinár a logisztikai automatizáció világáról

A logisztikai automatizációs technológiák alkalmazását a gyorsabb rendelésteljesítés, a jobb készletkezelés és a hatékonyság növelésének igénye vezérli. És ma már egyre többen fordulnak a logisztika 4.0 irányába. A Market.us szerint a globális raktárrobotikai piac értéke 2022-ben 5,5 milliárd USD volt, és a becslések szerint 2032-ben eléri a 19,2 milliárd USD-t, ami 13,3%-os CAGR növekedést jelent ebben a 10 éves időszakban. Az olyan technológiák, mint az automatizált irányított járművek (AGV-k), az anyagmozgató robotok (G2P, robot targonca, T2P) és az automatizált tároló- és visszakereső rendszerek (AS/RS), egyre keresettebb cikkek.

De pontosan mit is értünk a logisztika 4.0 alatt? Hogyan épül fel a jövő raktára, és hogyan kap helyet benne a humán munkaerő? A legégetőbb kérdésekre térünk ki webinárunkban, amelyben eláruljuk azt is, mit nyerhet az, aki hamar megteszi az automatizáció felé vezető első lépést.

A form kitöltésével igényeld webinárunkat, amelyet azonnal meg is tekinthetsz!

Németh Attila
Vezérigazgató Advanced Robotics

Kautzky Armand
Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Igényled webinárunkat pár kattintással, formunk kitöltésével.

Attila Nemeth
Vezérigazgató Advanced Robotics

Kautzky Armand
Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Kapcsolódó cikkek

1. epizód: Intelligens rakodó-robotok a raktárban

Ha érdekel az AMR (Autonomous Mobile Robots) eszközök világa, az intralogisztikában az egyik legdinamikusabban fejlődő szegmens, hallgasd meg podcastunkat, ahol Szentmiklóssy Lászlóval és Viknyédi Tiborral beszélgetünk.

új kolléga

Mester Sándor az Advanced Roboticshoz igazolt

Az új esztendőt új pozícióban kezdi Mester Sándor, aki a magyarországi informatikai szakma közismert személyisége, és aki elemzéseivel, informatikai konferenciák, rendezvények moderátoraként és az utóbbi négy évben szakmai podcastjaival szolgált rá az informatikai szakmai közösség figyelmére és elismerésére.

exotec fulfillment cikk

Az Exotec megoldása elhozza a fulfillment jövőjét

A hagyományos fulfillment olyan csúcsidőszakokban, mint amilyen a karácsony, nem képes kezelni az igények hirtelen megnövekedését, aminek egyik fő oka az, hogy a folyamatok automatizációja nem megfelelő szintű. Az Advenced Robotics partnere, az Exotec megoldása hozza el a fulfillment jövőjét.