AUTOMATA KOMISSIÓZÁS

Ehhez a kevesebb, mint 3 év alatt megtérülő beruházáshoz alacsonyabb indulótőke szükséges, mint más hagyományos automatizálási megoldásokhoz. Az áruktól személyekig szállító G2P robotok fejlett navigációval rendelkeznek, 99,99%-os pontossággal dolgoznak, és képesek akár háromszorosára növelni valamennyi raktár és logisztikai központ működési és teljesítési hatékonyságát.

Videó lejátszása

Megtérülés kevesebb, mint 3 év alatt

Akár háromszorosára növelt hatékonyság

Gyors telepítés: kiépítés akár 3 hónapon belül

Könnyen igazíthatók a rendelési csúcsidőszakokhoz – amikor szükséges, gyorsan implementálható egy bot a rendszerbe, majd kivehető belőle, amikor már nincs rá igény. A G2P komissiózás akár 1 hónap alatt telepíthető és a teljes robot rendszer 3 hónapon belül kiépíthető valamennyi raktári környezetben.

A polcrendszerek és raktárstruktúrák lehetővé teszik a termékek hatékony elhelyezését a térben. Az automata komissiózó rendszerekkel a raktár teljes belmagassága, a magasabb terekben rejlő tárolási potenciál is kihasználható, akár 10 méteres magasságig felhúzható állványrendszerekkel. Sőt, vertikálisan is jobb kihasználtságot tesznek lehetővé: a polcok szorosabban kerülhetnek egymás mellé, hiszen a robotok szűkebb folyosókon is tudnak haladni.

Az automata megoldások mérséklik az üzemeléshez szükséges humán munkaerő számát. Ez időt és költségeket takarít meg, és megoldja az emberi erőforrásokkal kapcsolatos problémákat is, mint például a fluktuáció, és a betanítás nehézségei. Továbbá, az implementációval csökken a dolgozókra háruló nehéz fizikai munka, ami minimalizálja a dolgozók sérülésének és túlterhelésének kockázatát. Ez javítja a munkakörülményeket, ami pozitívan hat egészségre és jóllétre.

A rendszerek jellemzően könnyen skálázhatók a rendelési és készlettartási igényeknek megfelelően. Ha a kereslet megnövekszik, egyszerűen lehet hozzáadni további robotokat vagy bővíteni az automatizált folyamatokat. Ez lehetővé teszi az üzletek és raktárak számára a gyors reagálást a növekvő forgalomra. Jelenleg már létezik olyan konstrukció is, amelyben nem szükséges a teljes robotraktár megvásárlása, hanem bérelhetők a robotok.