Automata takarítás

Az autonóm működésű takarítórobotok a legjobb multitaskerek, mindenről gondoskodnak: padlótisztítás, súrolás,  porszívózás, portörlés, felmosás, fertőtlenítés. Területmérettől és kialakítástól függetlenül automatikusan mozognak és navigálnak, professzionális akadálykerüléssel, fejlett LIDAR szenzorokat, ultrahangos érzékelőket, 3D-s látást használva. Energiahatékony megoldásnak számítanak víz- és energiahasználat szempontjából. 

Videó lejátszása

Maximális higiénia elérése valamennyi felületen

Automata navigáció és akadálykerülés

Folyamatos jelentések és rendszerfrissítés

A padlósúroló robot teljesítménye bárhol és bármikor nyomon követhető, az automatikus rendszerfrissítéséknek köszönhetően. A mesterséges intelligenciával vezérelt autonóm takarítórobotok az emberek munkáját kiegészítve és újabb szintre emelve működnek. Velük együtt dolgozva garantálható a korszerű ipari takarítás.

automata takarítás takarítórobot 2

A takarító robotok hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Elsősorban energiatakarékos működésük révén csökkentik az elektromos energiafelhasználást. Hatékonyan tervezik meg útvonalukat, minimalizálva az energiaigényes mozgást. Emellett a robotok környezetbarát üzemanyagcellákkal vagy akkumulátorokkal is működhetnek, csökkentve az anyagkibocsátást. Hatékony vízfelhasználásuk minimálisra csökkenti a pazarlást, miközben garantálják a mindig kiváló tisztítást.

automata takarítás takarítórobot 2

A pontos és rendszeres takarításnak köszönhetően a raktárban kevesebb hulladék halmozódik fel, és az ipari folyamatok is hatékonyabbá válnak. Ezenkívül a robotoknak nincs szükségük vegyszerekre vagy tisztítószerekre, amelyek környezetszennyezőek lehetnek. Összességében a takarító robotok fenntarthatóbb működést tesznek lehetővé a raktárakban, ami hozzájárul az erőforrások hatékonyabb felhasználásához és a környezeti terhelés csökkentéséhez.

automata takarítás takarítórobot 1

Sokféle felület higiénikus takarítását segítik elő: képesek tisztítani szőnyeget, kemény padlót, csempét, fa burkolatot és kerámiát is. A beépített szenzorok és algoritmusaik lehetővé teszik, hogy az adott felület típusához igazítsák a takarítási módot, például az erősebb súrolást vagy a finom poreltávolítást. Ezenkívül a robotok rendszeres működése és alacsony zajszintjük lehetővé teszik a higiénikus takarítást éjszaka is anélkül, hogy zavarnák a működést. 

Partnerünk