ROBOTIKA ’24

Légy részese a raktárlogisztika forradalmának

Ha te is azon innovatív vezetők közé tartozol, akik már felismerték: a robottechnológia nem csak trend, hanem a hatékony működés záloga, akkor a Robotika’24 a Te eseményed. Itt találkozhatsz a szektor meghatározó szereplőivel, kaphatsz betekintést a legfrissebb fejlesztésekbe, és megtudhatod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a robotizált megoldásokból.

Robotika '24

Early Bird Kedvezmény

2024. július 15-ig leadott előregisztráció esetén

14.900,-Ft + ÁFA helyett 9.900 Ft+ÁFA.*

A nagy sikerrel megrendezett konferencia, a Robotika’23, amely a maga szegmensében az első volt a régiónkban tavaly, arra kötelez bennünket, hogy idén is alkalmat adjunk arra, hogy az intralogisztikai robotika neves gyártói és hazai felhasználói, valamint potenciális alkalmazói ismét találkozhassanak. A Robotika’24 konferencia idén is kulcsfontosságú platform lesz azok számára, akik formálják az intralogisztika és robotika jövőjét.

Kiknek a figyelmébe ajánljuk A rendezvényt?

Azoknak, akik a hatékonyság, az automatizálás és pontosság korában megértették, hogy nem opció, hanem kötelező feladat a fejlett robotokat beintegrálni az intralogisztikai folyamatokba.

Különösen ajánljuk konferenciánkat azoknak, akik felsővezetői olyan vállalatoknak, amelyek intenzíven intralogisztikai tevékenységet végeznek, továbbá logisztikai/intarlogisztikai vezetőknek, intralogisztikai fejlesztésekről szóló döntések előkészítőinek, intarlogisztikai innovátoroknak. 

Konferenciánk bepillantást ad majd a legkorszerűbb fejlesztésekbe, gyakorlati alkalmazásokba és az intralogisztika jövőjébe. Az előadók, a kiállítók a hallgatósággal és a mi szakembereinkkel együtt közösen fedezhetik fel azt, hogy az új technológiák miként forradalmasíthatják az üzleti működést, javíthatják a hatékonyságot és juttathatják az élre alkalmazóikat a piaci versenyben.

Várunk minden szakmai érdeklődőt!

Időpont: 2024. szeptember 19.

Helyszín: ÖbölHáz Rendezvényközpont (1117 Budapest, Kopaszi-gát 2.)

Ha kérdésed van, fordulj a konferencia felelőséhez:

Mester Sándor

mobil: +36 30 343 6452

e-mail: sandor.mester@advancedrobotics.hu

Előregisztráció az eseményre

Az előregisztráció nem jár fizetési kötelezettséggel, de nem garantálja a regisztrációt. A rendezvényre  intralogisztikai tevékenységet végző cégek felsővezetőit, továbbá logisztikai/intarlogisztikai vezetőket, innovátorokat várunk. Az előregisztráció jóváhagyásáról értesítünk.

*Az Early Bird kedvezmény 2024. július 15-ig leadott előregisztrációkra vehető igénybe.