Érkezik hazánk első logisztika fókuszú robotika konferenciája

Az egynapos „Robotika ’23 – Logisztika a fókuszban” konferencia Magyarországon elsőként irányítja a szakma figyelmét a logisztika egyik legdinamikusabban fejlődő területére, a robotizációra.

A logisztikai vezetők számára ma már nem az a kérdés, hogy szükségese-e a robotika nyújtotta lehetőségek kiaknázása, hanem az, hogy a leghamarabb mikor érdemes efelé fordulni. Az elmúlt évek történései miatt nagy hangsúlyt kapott a jól szervezett, gördülékeny logisztika, hiszen a válságok és a világjárvány gyökeresen átformálták az ellátási láncok működtetőinek gondolkodását a szegmens jövőjét illetően. És itt lép a képbe a robotizáció.

A robotika megjelenése a logisztikában nem csupán azzal jár, hogy egy új technológia alkalmazásához kell hozzászoknia minden közreműködőnek, a vezetőtől a raktári dolgozókig, hanem azzal is, hogy a teljes logisztikai működést újra kell tervezni. De nem titok, hogy az ebben rejlő lehetőségek határtalanok, és aki előbb lép, az biztosan messzebb is jut a piaci versenyben.

Robotika ’23 – Logisztika a fókuszban szakmai konferencia

Az IT Business CEO-knak, COO-knak és logisztikai vezetőknek szóló szakmai rendezvényét az információ iránti igény hívta életre, hiszen olyan dinamikusan fejlődő iparágról van szó, amely innovációi mellett nem mehetünk el. Az eseményen néhány nemzetközi partnerünk is előadást tart, például a zárt tárolórendszerekben élenjáró OPEX Corporation (USA), az AMR megoldásokban vezető Hai Robotics (Kína) és a robotizált anyagmozgatásban kiemelkedő Swarm technológiát képviselő AGILOX. A kiemelkedő szakértők bemutatják a jelenleg elérhető legkorszerűbb technológiai megoldásokat és elárulják, hogy tehetik ezek hatékonyabbá a logisztikai folyamatokat.

A szakmai rendezvényen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a mesterséges intelligencia térnyerését sem, ezért hangsúlyt kap az AI hatása a logisztika fejlődésére. A rendezvényt kerekasztal-beszélgetések teszik teljessé.

Ingyenes a konferencián azoknak a részvétele, akik intenzív logisztikai tevékenységet végző vállalatok vezetői, logisztikai vezetők, logisztikai beruházási döntések előkészítésében résztvevő szakemberek – és regisztrálnak a rendezvényre. Ezt megtehetik ide kattintva.

A konferenciát, amelynek főszponzoraként mi biztosan ott leszünk és várunk minden érdeklődőt.

Várunk minden szakmai érdeklődőt!

Időpont: 2023. szeptember 21., csütörtök

Helyszín: Normafa Rendezvényközpont, (1121 Budapest, Hegyhát út 16.)

Ha további kérdésed van, keresd fel az IT Business oldalán levő eseményt, vagy fordulj a konferencia felelőséhez:

Mester Sándor: 06 30 343 6452, smester@itbusiness.hu

Találkozzunk szeptemberben!