OPEX

Az OPEX több mint raktárautomatizálási gépek gyártója. A cég folyamatosan újragondolja az általa kínált technológiát, hogy ügyfeleink fejlődését és jövőjét szolgálja. Olyan megoldásokat kínálnak, amelyek a holnap problémájára adnak választ a raktárakban és logisztikai központokban.

OPEX Perfect Pick® megoldás

Ez az áruk közötti megoldás egyaránt illeszkedik a nagy- és a kisforgalmú raktárakba, hatékony automatizált tárolási és visszakereső rendszert kínálva. Az OPEX szabadalmaztatott Cortex™ szoftverplatformjával párosítva csökkenti a humán munkaerőre nehezedő terheket, átadva robotoknak a könnyen automatizálható feladatokat. A rendszer egyszerűsége lehetővé teszi, hogy a botok percek alatt üzemkészek legyenek. A készletek tárolása az OPEX megoldásával biztonságosan tárolja a cikkeket, miközben kihasználja a raktár belmagasságát, növelve az áteresztőképességet, a megbízhatóságot és a hatékonyságot.

Az automatizált tárolási és visszakereső rendszert úgy tervezték, hogy leegyszerűsítse a rendelések teljesítésének automatizálását megnövekedett áteresztőképességgel, megbízhatósággal és költséghatékonysággal, és sikeres legyen a nagy fokú készletmozgások kezelésében is.