NEWS

Az automatizált logisztika eredményes és megtérülő befektetés. Úgy lehet megbizonyosodni arról, hogy a választott technológia megoldja a jelenlegi problémákat, és a jövőben is megfelelő lesz a vállalkozás számára, ha a tervezési fázisban figyelembe vesszük ezt a 4 faktort.

2022-ben a vállalkozások 80%-a még mindig semmilyen formában nem használja a raktárautomatizálás megoldásait – hiszen nézetük szerint a kockázat és a költségek túl nagyok, ami akadályokat teremt.

Hol a raktári robot helye? A logisztika legdinamikusabban digitalizálódó ágát, a raktározást helyezi fókuszba az ITBUSINESS podcastfolyamának friss beszélgetése.

A robotizálás felsorolhatatlanul sok előnyét élvezhetik azok, akik már belevágtak a folyamatba – sőt, lehet, hogy már meg is térült a befektetés.

Míg a logisztikai automatizálás egyre nagyobb teret hódít a különböző iparágakban, a vállalatok jelentős része még mindig óvatos a robottechnológiák bevezetését illetően. A cikkben bemutatjuk, miért fontos, hogy a vállalkozás ne halogassa a robotizálást.

Egyesek azt feltételezik, hogy robotintegrátor bevonásával végzett robotizálás csak tömeggyártóknak, nagy beruházóknak alkalmas.  Az igazság ellenben az, a megfelelő megoldás megtalálásával mindenki profitálhat.