NEWS

A Trend FM Monitor Délután Fejlődik a hazai blokk május 2-i adásának vendége volt vezérigazgatónk, Németh Attila. Az adás fő témája az amerikai OPEX-szel közös új raktárautomatizálási projektünk volt, amelyről már mi is írtunk.

A régió első OPEX-integrátoraként vezetjük be az OPEX Perfect Pick® Goods-to-Person rendszerét Európában egy hazai partnerünk számára.

A raktárrobotika világának rejtelmeibe vezettük be az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karának Mechatronikai és Járműtechnikai Intézetében működő Fuzzy Rendszerek Tudományos Műhely tanulóit.

A mobil robotika 15 kézzelfogható előnye, amelyek jelentősen javítják a raktár hatékonyságát.

A LogisticsIQ friss, 2023-as raktárautomatizálás térképére kerültünk fel több mint 650 neves nemzetközi gyártó és szolgáltató közé mint Anyagmozgatási megoldás szolgáltató vállalkozás.

Nem egy raktár számára kulcskérdés az energiafogyasztás – legfőképp annak optimalizálása. Új beruházáskor tehát nem csak maga az eszköz a fontos, hanem az, hogy mennyi pénzébe kerül évente a használata.

A Trend FM Monitor Délután Fejlődik a hazai blokk március 7-i adásának vendége volt vezérigazgatónk, Németh Attila. Érczfalvi Andrással beszélgettek az ipar 4.0-ról, a logisztikai automatizációról, ennek jelenlegi nemzetközi és hazai helyzetéről, valamint a beruházás fontosságáról.

A korszerű padlótisztító robot fejlett érzékelőkkel és autonóm navigációs rendszerrel rendelkezik, így a kórház padlójának minden centiméterét pontosan és hatékonyan tisztítja meg. Mindezt teljesen automatikusan.

A munkaerőhiány kezelése, a helytakarékosság, a teljesítmény- és rugalmasságnövelés, valamint a csökkentett karbantartási és felügyeleti célok elérése érdekében sok vállalat az automatizálás felé kezd mozdulni. Mutatjuk a raktárautomatizálás 5 legjobb gyakorlatát.