NEWS

Az élelmiszer-házhozszállítás a világjárvány során élte virágkorát, és bár sokan visszatértek a hagyományos bevásárláshoz, nem apadt nagyon alább a rendelési kedv sem. Hogy a boltok továbbra is ki tudják szolgálni a nagy számú rendelést, alkalmazkodniuk és fejlődniük kell. De hogyan?

Az ACR rendszer használatával a visszaküldés komissiózási, válogatási és tárolási folyamatai jelentősen optimalizálhatók, amellyel maximalizálható a hatékonyság és szabályozható a költség is.

Az Interact Analysis közzétette legújabb jelentését a mobil robotok piacának növekedéséről. Az elemzés szerint a mobilrobot-piacon ezévben 53%-kal nőtt a mobilrobot-szállítás az előző időszakhoz képest, így a következő évekre további növekedést jósol.

Az IT Business Industry & Technology konferenciáján beszéltünk a robotizálás fontosságáról és arról, hogy miért érdemes meglépni az automatizálást a raktárnak, gyárnak, amint arra lehetősége van.

Üzemképességi hatékonyság és utasélmény növelése megbízható takarítórobot használatával reptereken, pályaudvarokon, nagy forgalmú intézményekben.

Az ACR-ek más konstrukcióval ellentétben automatizált tároló- és visszakereső rendszerek, amelyeket kifejezetten dobozok, tárolók kezelésére fejlesztettek ki. Hadd mutassuk be a megoldást részletesebben is.