Locus Robotics

Megbízható és kiszámítható eredmények, amelyek gyors megtérülést biztosítanak. A Locus alapítói a robotikai technológia korai alkalmazói voltak a raktár termelékenységének javítása érdekében. Hamar felismerték, hogy a raktárban és a gyárban feladatok széles körét lehet automatizálni – és azonnal a megoldáson kezdtek dolgozni.

Introducing the Locus RaaS System

A Locus Robotics innovatív autonóm mobil robotjai (AMR) megkönnyítik a raktári műveletek optimalizálását, reagálnak az e-kereskedelem volumennövekedésére és a szezonális csúcsokra, miközben figyelembe veszik a munkaerőköltségeket. A Locus innovatív RaaS megoldása egyszerűvé és megfizethetővé teszi az új robotok munkába állítását, amikor szükséges – és leállítását, amikor arra van igény. A LocusServer azonnal kommunikál minden egyes új LocusBottal, megosztva a teljes raktári leltár állapotát, a cikkszámokat, a cikkek helyét és a hatékony közlekedési útvonalakat, miközben a munkatársak kezei alá dolgozik, javítva a munkavégzés hatékonyságát.

A gyártó szem előtt tartja ugyanis, hogy olyan robotokat gyártson, amelyek képesek együttműködni a humán munkaerővel és nem helyettesítik őket. A robotok biztonságosan működnek az emberek mellett, így hatékonyabbak és eredményesebbek a hagyományos rendelés-végrehajtási rendszerekhez képest.

A Locus megoldásával nem kell új polcrendszert építeni és nem kell megvásárolni a teljes robotrendszert, hiszen 36 hónapra bérelhető havidíj fizetésével és egy egyszeri telepítési költség ellenében implementálható.