Libiao Robotics

A Libiao a világ vezető szállítója a rugalmas intelligens szortírozási megoldások terén, létrehozva a világ első hordozható, moduláris és automatizált egységválogató rendszerét. A vállalat integrálja a logisztikai automatizálást, a kutatás-fejlesztést, az intelligens berendezések gyártását és értékesítését. Minden termékét egyedileg fejlesztenek, és a vállalat eddig már több mint 100 exkluzív találmányi szabadalmat halmozott fel.

Libiao szortírozó megoldásai

A Libiao saját fejlesztésű megoldásai közé tartoznak az intelligens szortírozó robotok, a töltők és egyéb támogató alkatrészek és eszközök. Eszközeik gyors telepítésükkel meglehetősen rugalmasak, nagymértékben testreszabhatók és a raktári igényei szerint méretezhetők. A Libiao energia- és munkaerő-takarékos megoldásai automatizálják a komissiózást, hogy segítsék a dolgozók munkáját, és hatékonyabbá tegyék a gyári és raktári folyamatokat.

A raktár igényeitől függően 3 különböző megoldást kínálunk a Libiao-val gyüttműködve: T- Sorting megoldásokat, 3D-s szortírozó megoldásokat és Steel Platform megoldásokat. A csomagválogatási és komissiózási követelményeknek megfelelően a rendszerben szükség szerint növelhet vagy csökkenthető a robotok száma. Rugalmasabb bővíthetőség esetén nem kell aggódni a telephely korlátai miatt, így csökkennek a költségek és nő a hatékonyság.