GEEK+

A robotikával foglalkozó Geek+ úttörőnek számít az intelligens logisztikai területén. A cég 2015-ös alapítása óta autonóm mobil robotokat (AMR) fejleszt, amelyek különféle feladatokat látnak el, beleértve a komissiózást, az anyagmozgatást és az áruválogatást. Három egymást követő évben vezették a globális AMR-piacot, és az Interact Analysis szerint a világ első számú AMR-vezetőjének számítanak.

A világ több mint 30 országában és régiójában foglalkoznak értékesítési, műveleti és szolgáltatási megoldásokkal. Fejlett robotikát és mesterséges intelligencia technológiát alkalmazva hatékony, rugalmas és megbízható megoldásokat hoznak létre, amelyek segítik a különböző iparágakat. Jelenleg a kiskereskedelem, a ruházat, a gyógyszeripar, a 3PL, az autóipar és az elektronika több mint 500 globális iparágvezető cége bízik a Geek+-ban és automatizálási megoldásaikban. A Nike, a Wal-mart, a Toyota, a Siemens és hasonló nagy márkáknak optimalizálni logisztikai megoldásaikat, hatékony és megbízható termékekkel, valamint kiváló minőségű értékesítés utáni szolgáltatásokkal. A márka a Microsofttal és az Intellel együttműködve dolgozik, hogy állovasa legyen az ellátási lánc logisztika következő nagy forradalmának.
They helped big brands like Nike, Wal-mart, Toyota, Siemens and others optimize their logistic solutions using powerful and eliable products paired with high-quality after.sales services. The brand works alongside companies like Microsoft and Intel to lead the next big revolution for supply chain logistics.

A Goods-to-Person megoldása

A Geek+ G2P megoldás P sorozatú AMR komissiózó robotokkal mozgatja a leltári polcokat és raklapokat a komissiózó állomásra, kivéve a folyamatból a komissiózó dolgozók felesleges gyaloglását, javítva a komissiózási pontosságot és csökkentve a munkaintenzitást. A kézi komissiózáshoz képest az automatizált megoldások akár 300%-kal képesek növelni a hatékonyságot.