GAUSIUM

Edward Chenget az autonóm vezetés iránti szenvedélye motiválta, amikor 2013-ban megalapította a Gausiumot. SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) és integrált robotikai szoftverek szolgáltatójaként kezdte. Mára a Gausium a mesterséges intelligenciával hajtott autonóm takarító- és kiszolgálórobotok vezető szolgáltatójává vált, jelenleg a világ legátfogóbb kereskedelmi takarítóbot-portfóliójával.

Útjuk az intelligens takarításban

Jelenleg a Gausium termékei és szolgáltatásai közé tartoznak a kereskedelmi padlótisztító robotok, beltéri szállítórobotok és kiegészítő tartozékok, mint például dokkolóállomások, felhőplatform és alkalmazásszoftverek. A vállalat mesterséges intelligenciába integrált autonóm kiszolgáló robotokat fejleszt és gyárt, amelyek az emberek munkáját kiegészítve és újabb szintre emelve működnek.


A cég folyamatos innovációival vezeti a szolgáltató iparágak intelligens digitális átalakulását. Emellett célja, hogy minél több embert ösztönözzön arra, hogy okosabban dolgozzanak és boldogabb életet éljenek az általuk kínált termékekkel és szolgáltatásokkal. Úgy gondolják, hogy a technológiát megfelelően kell használni az emberek kiszolgálására, ezért alkotnak biztonságos, ergonomikus és környezetbarát robotokat, amelyek segítik az embereket a precíz, hatékony és kényelmes munkavégzésben.